Yksilöllinen omaisuudenhoito

Arvoa ajan kanssa

Yksilöllisessä, täyden valtakirjan omaisuudenhoidossa huolehdimme asiakkaidemme sijoitusvarallisuudesta pitkäjänteisesti ja riippumattomasti yli hyvien ja huonojen aikojen. Asiakkaidemme omaisuuden arvon kartuttaminen sekä taloudellisen liikkumavaran turvaaminen ovat tärkeimpiä tavoitteitamme.

Ydinosaamistamme ovat pohjoismaiset osakkeet sekä harkittu osakepoiminta. Palvelumme soveltuu yksityishenkilöille, perheille, säätiöille sekä yrityksille.

Vaalimme varallisuuttasi

Salkunhoitopalvelumme sopii erityisesti sinulle, joka haluat ulkoistaa salkkusi sijoituspäätökset markkinoita seuraavalle ja kokeneelle salkunhoitotiimille. Salkunhoitajallasi on valtuutus tehdä sijoituksia sovittujen reunaehtojen puitteissa. Tehtävämme on huolehtia siitä, että varallisuutesi kasvaa ja kehittyy yli sukupolvien.

Sijoitushorisonttimme on pitkä. Luomme arvoa asiakkaillemme tekemällä harkittuja osakepoimintoja huolellisen analyysin ja riippumattoman näkemyksemme perusteella. Pyrimme aina tuntemaan perusteellisesti yritykset, joihin sijoitamme ja sijoituspäätöksen tehtyämme ylläpidämme seurantaa yhtiöistä. Uskomme siihen, että vastuullisuus on kestävän arvonnousun edellytys ja täten yritysten kestävyysarviointi on aina osa sijoituspäätöksiämme.

Palvelemme yksilöllisesti

Palvelumme ydin on yksilöllinen, täyden valtakirjan omaisuudenhoito. Tämä tarkoittaa, että jokainen asiakas sekä asiakassalkku on WIP:ssä uniikki, pohjautuen kuitenkin meidän markkinanäkemykseemme. Meillä ei ole käytössä mallisalkkuja, vaan otamme huomioon asiakkaidemme toiveet sekä tilanteet ja räätälöimme asiakkaan sijoitussalkun sen mukaan.

WIP:ssä tunnemme asiakkaamme hyvin, monet jopa vuosikymmenien ajalta. Asiakkaat pääsevät aina tarvittaessa keskustelemaan sijoitusmarkkinoista sekä salkustaan suoraan salkunhoitajansa tai asiakasvastaavansa kanssa. Tämän lisäksi raportoimme salkun kehityksestä säännöllisesti sekä toimitamme valmiit raportit verotusta varten. Tarvittaessa raportit voidaan lähettää suoraan myös kirjanpidosta vastaavalle taholle. Sijoituksesi pysyvät omissa nimissäsi, omalla arvo-osuustililläsi.

Varainhoidon tueksi tarjoamme myös perhe- ja vero-oikeudellisia palveluja.

Sijoitusuniversumimme

Sijoitamme ensisijaisesti osakemarkkinoille, joista salkunhoitajillamme on erittäin vankka kokemus ja tietämys. Osakesijoitusten pääasiallinen kohdealue on Pohjoismaat. Tämän lisäksi salkunhoitotiimissämme löytyy erityisosaamista teknologiaosakkeista sekä vesiyhtiöistä maailmanlaajuisesti.

Rahastoja, muita sijoitusinstrumentteja ja markkinoita käytämme tarvittaessa täydentämään varainhoitokokonaisuutta. Hyödynnämme laajaa yhteistyöverkostoamme niin rahastojen kuin analyysin osalta. Pitkä, luotettava yhteistyö eri markkinaosapuolten kanssa mahdollistaa myös osallistumisen yritysjärjestelyihin, kuten listautumisiin.

Haluatko tietää lisää?

Kerromme mielellämme lisää varainhoitopalveluistamme henkilökohtaisesti. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme tai suoraan salkunhoitajiimme puhelimitse tai sähköpostilla.