Varallisuus­suunnittelu

Yksilöllinen varallisuussuunnittelu sekä siihen liittyvät lakipalvelut ovat tärkeä osa pitkän aikajänteen omaisuudenhoitoa

Kokonaisuus on suurempi kuin osiensa summa

Omaisuudenhoito on enemmän kuin salkunhoitoa. Pitkän toimintamme aikana olemme salkunhoidon lisäksi tarjonneet asiakkaillemme myös juridisia palveluita. Vaalimme asiakkaidemme varallisuutta yli ajan ja tarjoamme asiakkaillemme perhe- ja vero-oikeudellista neuvontaa.

Kokonaisvaltaista varallisuuden suunnittelua

Yksilöllinen varallisuussuunnittelu sekä siihen liittyvät lakipalvelut ovat tärkeä osa pitkän aikajänteen varallisuudenhoitoa. Voit kääntyä asiantuntijoidemme puoleen sijoituksiisi tai muuhun varallisuuteesi liittyvissä juridisissa, taloudellisissa ja verotuksellisissa kysymyksissä.

Perheoikeudellisissa palveluissa laadimme perheiden tärkeitä asiakirjoja, kuten testamentteja, perunkirjoja, edunvalvontavaltakirjoja ja avioehtosopimuksia. Vero-oikeudellisissa asioissa konsultoimme muun muassa sukupolvenvaihdoksiin, perintöihin ja lahjoihin liittyen.

Tarjoamme henkilökohtaista palvelua koko asiakassuhteen ajan ja teemme räätälöityjä ratkaisuja asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Haluatko tietää lisää?

Kerromme mielellämme lisää varallisuussuunnittelupalveluistamme henkilökohtaisesti. Voit ottaa yhteyttä juristiimme Annikaan tai asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostilla.

Annika Hilli (vanhempainvapaalla)
annika.hilli@wip.fi
T +358 (0) 9 6122 8334